Bakgrundskrav

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Om du vill ladda upp videor till YouTube via SFTP eller Aspera behöver du ange följande information när du konfigurerar servermappkontot:

1. Namnet på ett Google-konto som dina videor ska laddas upp till. Det ska vara ett Google-konto du redan har registrerat.
  2. Namnet på servermappkontot. Det får du av den som är tekniskt ansvarig för ditt YouTube-konto.
  3. Den offentliga delen av ett SSH-nyckelpar. Visa anvisningar om hur du genererar den här nyckeln på olika plattformar och lägger till den i konfigurationen av ditt servermappkonto på YT i CMS.
  4. En e-postadress dit meddelanden kan skickas när videor läggs upp på webbplatsen efter att de har levererats till servermappen. Det ska vara antingen ett e-postalias för en grupp eller en lista med adresser som åtskiljs av kolon. Vi använder e-postadresserna när vi behöver meddela dig om att något fel har uppstått.