Bakgrundskrav

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är bara tillgängliga för partner som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll på YouTube med hjälp av Innehållshanteraren.

Om du vill ladda upp videoklipp till YouTube via SFTP eller Aspera behöver du ange följande information när du konfigurerar dropbox-kontot:

1. Namnet på YouTube-kontot du vill ladda upp videoklippen till. Det ska vara ett YouTube-konto du redan har registrerat.
  2. Dropbox-kontots namn. Det får du av den som är tekniskt ansvarig för ditt YouTube-konto.
  3. Den offentliga delen av ett SSH-nyckelpar. Visa instruktioner om hur man genererar den här nyckeln på olika plattformar och hur man lägger till den i konfigurationen av YT dropbox-kontot i CMS.
  4. En e-postadress dit meddelanden kan skickas när dina videoklipp läggs upp på webbplatsen efter att de har levererats till dropbox. Det ska vara antingen ett e-postalias för en grupp eller en lista med adresser som åtskiljs av kolon. Vi använder e-postadresserna när vi behöver meddela dig om att något fel har uppstått.