Taustavaatimukset

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Jos haluat ladata videoita YouTubeen SFTP:n tai Asperan avulla, tarvitset seuraavat tiedot dropbox-tilin määrittämistä varten:

1. Sen Google-tilin nimi, jolle videot ladataan. Tämän on oltava jo rekisteröimäsi YouTube-tili.
  2. Dropbox-tilin nimi. Tämän saat YouTuben tekniseltä tilivastaavalta.
  3. SSH-avainparin julkinen osa. Katso ohjeet avaimen luomiseen eri alustoilla ja sen lisäämiseen YouTubessa käyttämäsi dropbox-tilin määrityksiin sisällönhallintajärjestelmässä.
  4. Sähköpostiosoite, johon lähetetään ilmoitus, kun dropboxiin toimitettu video julkaistaan sivustolla. Tämän tulee olla joko tiimin sähköpostialias tai kaksoispisteillä erotettu osoitelista. Näiden sähköpostiosoitteiden kautta ilmoitamme sinulle mahdollisista virheistä.