Baggrundskrav

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

For at kunne uploade videoer til YouTube via SFTP eller Aspera skal du bruge de følgende 4 oplysninger for at konfigurere din dropbox-konto:

1. Navnet på den Google-konto, som dine videoer skal uploades til. Dette bør være en Google-konto, som du allerede har registreret.
  2. Navnet på dropbox-kontoen. Dette bør du kunne få af din Technical Account Manager fra YouTube.
  3. Den offentlige del af et SSH-nøglepar. Få vejledning i, hvordan du genererer denne nøgle på forskellige platforme, og hvordan du føjer den til konfigurationen af din konto til YouTube-dropbox i CMS.
  4. En mailadresse, som kan modtage beskeder, når videoerne går live, efter de er blevet leveret til dropbox. Dette bør enten være et mailalias for en gruppe eller en liste med mailadresser, der adskilles af koloner. Vi bruger disse e-mailadresser til at give dig besked i tilfælde af fejl.