Requisits previs

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Per poder penjar vídeos a YouTube a través d'SFTP o Aspera, necessitaràs les quatre dades següents per configurar el teu compte de dropbox:

1. El nom del Compte de Google en què es penjaran els teus vídeos. Ha de ser un Compte de Google que ja hagis registrat.
  2. El nom del compte de dropbox. Te l'ha de proporcionar el gestor tècnic de comptes de YouTube.
  3. La part pública d'un parell de claus SSH. Consulta les instruccions sobre com pots generar aquesta clau en diverses plataformes i afegir-la a la configuració del teu compte de dropbox de YouTube al CMS.
  4. Una adreça electrònica per rebre una notificació quan es publiquin vídeos al lloc web després de penjar-se a dropbox. Ha de ser un àlies de correu electrònic de l'equip o una llista d'adreces separades per dos punts. Utilitzarem aquestes adreces electròniques per notificar-te en cas que es produeixi qualsevol error.