Agtergrondvereistes

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Om video’s deur SFTP of Aspera na YouTube op te laai, sal jy die volgende 4 inligtingstukke nodig hê om jou Dropbox-rekening op te stel:

1. ’n Google-rekeningnaam waarna jou video’s opgelaai sal word. Dit moet ’n Google-rekening wees wat jy reeds geregistreer het.
  2. Die naam van die Dropbox-rekening. Dit moet verskaf word deur jou YouTube Tegniese Rekeningbestuurder.
  3. Die publieke deel van ’n SSH-sleutelpaar. Bekyk instruksies oor hoe om hierdie sleutel te genereer op verskeie platforms en hoe om dit by die opstelling van jou YT Dropbox-rekening in CMS te voeg.
  4. ’n E-posadres om in kennis te stel sodra video’s regstreeks op die werf gaan nadat dit aan Dropbox gelewer is. Dit moet of ’n span-e-posalias wees of ’n lys met adresse wat deur dubbelpunte geskei word. Ons sal hierdie e-posadresse gebruik om jou te laat weet as daar foute is.