YouTube-kanavalla ja ‑videoissa näytettävien mainosten estäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu YouTube-kumppaniohjelman sisällöntuottajille, jotka haluavat tehdä muutoksia videoissaan näytettäviin mainoksiin.

YouTube-kumppanina voit suodattaa YouTube-videoidesi ja ‑kanavasi yhteydessä näytettäviä AdSense-mainoksia.

Suodatuksen voi kohdistaa yleisiin tai yksityiskohtaisiin sisältöluokkiin tai tiettyjen AdSense-mainostajien verkkotunnuksiin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi ja siirry Mainosten salliminen ja estäminen ‑välilehdelle.
  2. Klikkaa vasemman yläkulman valikkokuvaketta .
  3. Klikkaa Eston hallinta ja sitten YouTube-verkkopalvelu.
    • ​​Jos haluat estää tietyt mainostajat URL-osoitteiden perusteella, klikkaa sivun ylälaidan vaakasuuntaisesta palkista Mainostajan URL-osoitteet ‑välilehteä. Lisää URL-osoitteet kenttään ja valitse Estä URL-osoitteet.
    • Jos haluat estää mainokset yleisistä tai arkaluontoisista luokista, klikkaa sivun ylälaidan vaakasuuntaisesta palkista vastaavaa välilehteä. Voit sallia tai estää luokkia sivun määritystoimintojen avulla.

Tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti ja tulevat voimaan kanavallasi 24 tunnin kuluessa.

Suodatuslista vaikuttaa vain AdSensen kautta tuleviin mainoksiin. Tiettyjen verkkotunnusten suodattaminen ei estä Google Ad Managerin kautta tulevia mainoksia.

Katso lisätietoja mainosten sallimisesta ja estämisestä.