YouTube-kanavalla ja ‑videoissa näytettävien mainosten estäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu YouTube-kumppaniohjelman sisällöntuottajille (myös MCN-kumppanijäsenille), jotka haluavat tehdä muutoksia videoissaan näkyviin mainoksiin.

Jos olet katsoja, lue tästä artikkelista lisää videoissa näkyvistä mainoksista.

YouTube-kumppanina voit suodattaa YouTube-videoidesi ja ‑kanavasi yhteydessä näkyviä mainoksia.

Suodatuksen voi kohdistaa yleisiin tai tiettyihin kategorioihin tai tiettyjen mainostajien verkkotunnuksiin:

1. Kirjaudu AdSense for YouTube ‐tilille.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta .
  3. Klikkaa Estoasetukset ja sitten YouTube-verkkopalvelu.
    • ​​Jos haluat estää tietyt mainostajat URL-osoitteiden perusteella, klikkaa sivun ylälaidan vaakasuuntaisesta palkista Mainostajan URL-osoitteet ‑välilehteä. Kirjoita URL-osoitteet kenttään ja valitse Estä URL-osoitteet.
    • Jos haluat estää mainokset yleisistä tai arkaluontoisista kategorioista, klikkaa sivun ylälaidan vaakasuuntaisesta palkista vastaavaa välilehteä. Voit sallia tai estää kategorioita sivun asetusten avulla.

Tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti ja tulevat voimaan kanavallasi 24 tunnin kuluessa.

Estoasetukset koskevat vain katselusivulla näkyviä mainoksia, ei fiideissä tai Shorts-videoiden yhteydessä näkyviä mainoksia.

Suodatuslista vaikuttaa vain AdSense for YouTuben kautta tuleviin mainoksiin. Tiettyjen verkkotunnusten suodattaminen ei estä Google Ad Managerin kautta tulevia mainoksia.

Lue lisää mainosten sallimisesta ja estämisestä.