Bloker annoncer, så de ikke bliver vist på min YouTube-kanal og på mine videoer

Denne artikel er for youtubere, der er en del af YouTubes partnerprogram (inklusive youtubere, der er tilknyttet kanalnetværk), og som vil foretage ændringer i annoncer på deres eget indhold.

Hvis du er seer, kan du læse denne artikel for at få flere oplysninger om de annoncer, du ser på videoer.

Som YouTube-partner kan du filtrere de annoncer, der vises ud for dine videoer og din kanal på YouTube.

Sådan kan du filtrere annoncer fra generelle eller specifikke kategorier eller fra bestemte annoncørdomæner:

1. Log ind på din AdSense til YouTube-konto.
  2. Klik på menuen øverst til venstre.
  3. Klik på Styringselementer for blokering og så YouTube-host.
    • Sådan blokerer du specifikke annoncørwebadresser: Klik på fanen Annoncørwebadresser i den vandrette bjælke øverst på siden. Angiv webadresserne i feltet, og klik på Bloker webadresser.
    • Sådan blokerer du annoncer i generelle eller følsomme kategorier: Klik på den relevante fane i den vandrette bjælke øverst på siden. Brug knapperne på siden til at tillade eller blokere kategorier.

Ændringer gemmes automatisk, når de vælges, og de bør kunne ses på din kanal inden for 24 timer.

Styringselementer for blokering gælder kun for annoncevisninger på afspilningssiden. De påvirker ikke annoncevisninger i feeds eller Shorts-videoer.

Din filterliste blokerer kun annoncer, der vises via AdSense til YouTube. Filtrering af specifikke domæner forhindrer ikke annoncer, der vises via Google Ad Manager.

Få flere oplysninger om at tillade og blokere annoncer.