Bloquejar anuncis per evitar que es mostrin als vídeos i canals de YouTube

Aquest article està dirigit als creadors del Programa per a partners de YouTube que vulguin canviar els anuncis que es publiquen al seu contingut.

Si ets un espectador, consulta aquest article per obtenir més informació sobre els anuncis que veus als vídeos.

Com a partner de YouTube, pots filtrar els anuncis d'AdSense que es mostren al costat dels teus vídeos i al teu canal de YouTube.

A continuació s'indiquen els passos que has de seguir per filtrar els anuncis a partir de categories generals o específiques, o a partir de dominis d'anunciants d'AdSense específics:

1. Inicia la sessió al teu compte d'AdSense i ves a la pestanya Permet i bloqueja els anuncis.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic a Menú .
  3. Fes clic a Controls de bloqueig i, a continuació, Amfitrió de YouTube.
    • ​​Per bloquejar URL d'anunciants específics, fes clic a la pestanya URL d'anunciants a la barra horitzontal de la part superior de la pàgina. Introdueix els URL al quadre corresponent i, a continuació, fes clic a Bloqueja els URL.
    • Per bloquejar anuncis per categories generals o sensibles, fes clic a la pestanya corresponent a la barra horitzontal de la part superior de la pàgina. Utilitza els controls de la pàgina per permetre o bloquejar les categories.

Els canvis es desen automàticament en seleccionar-los i es mostren al canal en un termini de 24 hores.

La llista de filtres només bloqueja els anuncis publicats a través d'AdSense. El filtratge de dominis específics no impedirà que els anuncis es publiquin a través de Google Ad Manager.

Obtén més informació sobre com pots permetre i bloquejar anuncis.