Blokkeer advertensies om op my YouTube-kanaal en -video's te verskyn

Hierdie artikel is vir skeppers in die YouTube Vennootprogram (insluitend MKN-geaffilieerdes) wat veranderinge wil maak aan advertensies wat by hul inhoud gewys word.

As jy ’n kyker is, kan jy hierdie artikel raadpleeg om meer inligting te kry oor advertensies wat jy op video’s sien.

As ’n YouTube-vennoot kan jy die advertensies filtreer wat langs jou YouTube-video’s en -kanaal verskyn.

Hoe om advertensies in algemene of spesifieke kategorieë of van spesifieke adverteerderdomeine af te filtreer:

1. Meld aan by jou AdSense vir YouTube-rekening.
  2. Klik Kieslys bo links.
  3. Klik Blokkeringkontroles en dan YouTube-gasheer.
    • ​​Hoe om spesifieke adverteerder-URL'e te blokkeer: Klik die Adverteerder-URL'e-oortjie op die horisontale balk boaan die bladsy. Voer URL'e in die kassie wat verskaf word in, en klik dan Blokkeer URL'e.
    • Hoe om advertensies volgens algemene of sensitiewe kategorieë te blokkeer: Klik die toepaslike oortjie op die horisontale balk boaan die bladsy. Gebruik die kontroles op die bladsy om kategorieë toe te laat of te blokkeer.

Veranderinge word outomaties gestoor wanneer hulle gekies word, en behoort binne 24 uur op jou kanaal weerspieël te word.

Blokkeerkontroles is slegs van toepassing op advertensies wat op die kykbladsy gelewer word. Dit raak nie advertensies wat in Strome of Kortvideo’s gelewer word nie.

Jou filtreerlys blokkeer net advertensies wat via AdSense vir YouTube gelewer word. Die filtrering van spesifieke domeine sal nie advertensies verhinder wat deur Google Advertensiebestuurder gelewer word nie.

Kom meer te wete oor die toelaat en blokkering van advertensies.