Sådan fungerer Google Konti

En Google-konto giver dig adgang til de fleste af Googles produkter, f.eks. Google Ads, Gmail og YouTube, ved brug af samme brugernavn og adgangskode.

Find ud af, om du har en Google-konto

Hvis du allerede bruger et Google-produkt, som f.eks. Gmail, så har du allerede en Google-konto.

Hvis du ikke er sikker på, om du er tilmeldt nogen af vores produkter, kan du tjekke det ved at gå til den side, hvor du kan skifte adgangskode til Google Konti. Indtast en e-mailadresse, du måske kan have brugt til at oprette en Google-konto. Hvis vi ikke kan genkende den, får du straks en meddelelse fra os. Under vores meddelelse vil du se et link, du kan klikke på for at oprette en Google-konto med denne e-mailadresse.

Hvis vi kan se, at din e-mailadresse er knyttet til en Google-konto, sender vi dig en e-mail med et link til nulstilling af adgangskoden til Google-kontoen.

Dette skal du bruge for at oprette en Google-konto

Hvis du ikke har en Google-konto, men har en e-mailadresse, kan du oprette en Google-konto ved hjælp af denne e-mailadresse. Hvis du ikke har en e-mailadresse, kan du oprette en via Gmail på https://accounts.google.com/SignUp.