Inserir vídeos i llistes de reproducció

Pots inserir un vídeo o una llista de reproducció de YouTube en un lloc web o blog.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.

Inserir un vídeo

1. En un ordinador, ves al vídeo de YouTube que vols inserir.
  2. A sota del vídeo, fes clic a COMPARTEIX Comparteix.
  3. Fes clic a Insereix.
  4. Copia el codi HTML del quadre que s'obre.
  5. Enganxa el codi a l'HTML del teu blog o lloc web.

Si el teu lloc web o la teva aplicació estan dirigits a nens i hi has inserit vídeos de YouTube, utilitza aquestes eines per autodesignar el lloc web o l'aplicació. Amb l'autodesignació t'assegures que Google no hi difon anuncis personalitzats i que es desactiven algunes funcions del reproductor inserit.

Et recordem que les condicions del servei de l'API de YouTube i les polítiques per a desenvolupadors s'apliquen a l'accés i l'ús del reproductor inserit de YouTube.

Inserir una llista de reproducció

1. Inicia la sessió al teu compte de YouTube en un ordinador.
  2. A la part esquerra de la pàgina, selecciona la llista de reproducció que vols inserir.
  3. Copia l'identificador de la llista de reproducció inclòs a l'URL.
  4. Per modificar el codi d'inserció d'un vídeo concret, fes el següent:
    • Substitueix l'identificador de vídeo (després d'"embed/") per "videoseries?list=".
    • A continuació, enganxa l'identificador de la llista de reproducció després del signe "=".
    • Enganxa el codi a l'HTML del teu blog o lloc web.

Exemple:

• <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLx0sYbCqOb8TBPRdmBHs5Iftvv9TPboYG" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Gestionar opcions d'inserció de vídeos

Activar el mode millorat de privadesa

El mode millorat de privadesa et permet inserir vídeos de YouTube sense utilitzar galetes que fan un seguiment del comportament de visualització. Això significa que no es recull cap activitat per personalitzar l'experiència de visualització, sinó que les recomanacions de vídeos són contextuals i estan relacionades amb el vídeo que es reprodueix. Els vídeos que es reprodueixen amb el mode millorat de privadesa no afecten l'experiència de navegació de l'espectador a YouTube.

Tingues en compte que aquest mode només està disponible per a reproductors inserits en llocs web. A les aplicacions, els desenvolupadors hauran de fer servir una instància de WebView per utilitzar el mode millorat de privadesa.

Et recordem que les condicions del servei de l'API de YouTube i les polítiques per a desenvolupadors s'apliquen a l'accés i l'ús del reproductor inserit de YouTube.

Nota:

• Si l'espectador fa clic o toca fora del reproductor inserit i se'l redirigeix a un altre lloc web o una altra aplicació, és possible que des d'allà es faci un seguiment del seu comportament segons les polítiques i condicions corresponents.
  • Actualment, el mode millorat de privadesa només està disponible per a reproductors inserits en llocs web. Per poder utilitzar-lo en aplicacions, els desenvolupadors hauran de convertir el reproductor amb el mode millorat de privadesa en una instància de WebView.

Per fer servir el mode millorat de privadesa, canvia el domini de l'URL inserit al teu HTML de https://www.youtube.com a https://www.youtube-nocookie.com, tal com es mostra a l'exemple següent:

Abans
<iframe width="1440" height="762"
src="https://www.youtube.com/embed/7cjVj1ZyzyE"
frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Després
<iframe width="1440" height="762" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7cjVj1ZyzyE"
frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Com que es tracta d'un altre domini, a més de youtube.com, els administradors de la xarxa han d'afegir el domini youtube-nocookie.com a la llista blanca del tallafoc.

Configurar un vídeo inserit perquè es reprodueixi automàticament

Perquè un vídeo inserit es reprodueixi automàticament, afegeix "&autoplay=1" al codi d'inserció, just després de l'identificador de vídeo (la sèrie de lletres que hi ha darrere d'"embed/").

Els vídeos inserits que es reprodueixen automàticament no augmenten les visualitzacions del vídeo.

Exemple:

<iframe width="560" height="315"
src="https://www.youtube.com/embed/D6Ac5JpCHmI?&autoplay=1"frameborder="0"
allowfullscreen></iframe>
Iniciar un vídeo inserit en un moment determinat

Perquè un vídeo comenci a reproduir-se en un punt concret, afegeix "?start=" al codi d'inserció, seguit del moment (en segons) en què vols que es comenci a reproduir.

Per exemple, si vols que un vídeo es reprodueixi a partir del minut 1:30, el codi d'inserció s'assemblaria al següent:

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UkWd0azv3fQ?start=90" width="420"></iframe>
Afegir subtítols a un vídeo inserit

Perquè un vídeo inserit es mostri automàticament amb subtítols, afegeix "&cc_load_policy=1" al codi d'inserció.

També pots especificar l'idioma dels subtítols del vídeo inserit afegint "&cc_lang_pref=fr&cc_load_policy=1" al codi d'inserció.

• "cc_lang_pref" estableix l'idioma dels subtítols que es mostren al vídeo.
  • "cc_load_policy=1" activa els subtítols de manera predeterminada.
  • "fr" representa el codi d'idioma del francès. Trobaràs els codis d'idioma de 2 lletres a la norma ISO 639-1.
Desactivar la inserció dels teus vídeos
Nota: si fas servir YouTube Studio, selecciona Versió clàssica al menú de l'esquerra per seguir aquests passos.
Si has penjat un vídeo i no vols que altres usuaris l'insereixin en llocs web externs, segueix aquests passos:
  1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Ves al vídeo en què vols desactivar la inserció i fes clic a Edita.
  3. A sota del vídeo, fes clic a Configuració avançada.
  4. A "Opcions de distribució", desmarca la casella Permet la inserció.
  5. Fes clic a Desa els canvis.