Inserir vídeos i llistes de reproducció

Pots inserir un vídeo o una llista de reproducció de YouTube en un lloc web o blog.

Si ets educador, contacta amb la teva plataforma de tecnologia educativa per obtenir informació sobre com pots inserir contingut de YouTube a les teves classes.

Les polítiques per a desenvolupadors i les condicions del servei de l'API de YouTube s'apliquen a l'accés i l'ús del reproductor inserit de YouTube.

Inserir un vídeo o una llista de reproducció

1. En un ordinador, ves al vídeo o a la llista de reproducció de YouTube que vols inserir.
  2. Fes clic a COMPARTEIX .
  3. A la llista d'opcions per compartir, fes clic a Insereix.
  4. Copia el codi HTML del quadre que s'obre.
  5. Enganxa el codi a l'HTML del teu lloc web.
  6. Si ets un administrador de la xarxa, hauràs d'afegir youtube.com a la llista d'accés permès del tallafoc.
  7. Important: si el teu lloc web o la teva aplicació estan dirigits a nens i hi insereixes contingut de YouTube, has d'utilitzar aquestes eines per autodesignar el lloc web o l'aplicació. Amb l'autodesignació Google deixarà de difondre-hi anuncis personalitzats i es desactivaran algunes funcions del reproductor inserit.
Nota: els vídeos amb restricció d'edat no es poden veure a la majoria dels llocs web de tercers. Quan es reprodueixin aquests vídeos, tornaran a redirigir els espectadors a YouTube.

Gestionar opcions d'inserció de vídeos

Activar el mode de privadesa millorada

El mode de privadesa millorada del reproductor inserit de YouTube evita que les visualitzacions del contingut de YouTube inserit s'utilitzin per influir en l'experiència de navegació de l'espectador a YouTube. Això vol dir que les visualitzacions dels vídeos que es mostrin en aquest mode no es faran servir per personalitzar l'experiència de navegació de YouTube, ja sigui al reproductor inserit amb el mode de privadesa millorada com a les següents experiències de visualització dels espectadors a la plataforma.

Si es difonen anuncis en un vídeo reproduït amb el mode de privadesa millorada del reproductor inserit, aquests anuncis tampoc seran personalitzats. A més, les visualitzacions dels vídeos que es mirin en aquest mode no es faran servir per personalitzar la publicitat que es mostra a l'espectador fora del lloc web o de l'aplicació.

Et recordem que les condicions del servei de l'API de YouTube i les polítiques per a desenvolupadors s'apliquen a l'accés i l'ús del reproductor inserit de YouTube.

Per utilitzar el mode de privadesa millorada:

1. Canvia el domini de l'URL inserit al teu HTML de https://www.youtube.com a https://www.youtube-nocookie.com.
  2. Si ets un administrador de la xarxa, hauràs d'afegir youtube-nocookie.com a la llista d'accés permès del tallafoc.
  3. Per utilitzar-lo en aplicacions, fes servir una instància de WebView del reproductor inserit. El mode de privadesa millorada només està disponible per a reproductors inserits en llocs web.
  4. Important: si el teu lloc web o la teva aplicació estan dirigits a nens, has d'utilitzar aquestes eines per autodesignar-los, d'acord amb les polítiques per a desenvolupadors i les condicions del servei de l'API de YouTube, encara que insereixis vídeos de YouTube amb el mode de privadesa millorada del reproductor.

Exemple:

Abans

<iframe width="1440" height="762"

src="https://www.youtube.com/embed/7cjVj1ZyzyE"

frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Després

<iframe width="1440" height="762" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7cjVj1ZyzyE"

frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Nota: si l'espectador fa clic o toca fora de l'element inserit i se'l redirigeix a un altre lloc web o una altra aplicació, és possible que aquest nou lloc web o aplicació faci un seguiment del comportament de l'espectador segons les polítiques i condicions de l'aplicació o del lloc web.

Fer que un vídeo inserit es reprodueixi automàticament

Perquè un vídeo inserit es reprodueixi automàticament, afegeix "&autoplay=1" al codi d'inserció, just després de l'identificador de vídeo (la sèrie de lletres que hi ha darrere d'"embed/").

Els vídeos inserits que es reprodueixen automàticament no augmenten les visualitzacions del vídeo.

Exemple:

<iframe width="560" height="315"
src="https://www.youtube.com/embed/D6Ac5JpCHmI?&autoplay=1"frameborder="0"
allowfullscreen></iframe>
Iniciar un vídeo inserit en un moment determinat

Perquè un vídeo comenci a reproduir-se en un punt concret, afegeix "?start=" al codi d'inserció, seguit del moment (en segons) en què vols que es comenci a reproduir.

Per exemple, si vols que un vídeo es reprodueixi a partir del minut 1:30, el codi d'inserció s'assemblaria al següent:

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UkWd0azv3fQ?start=90" width="420"></iframe>
Afegir subtítols a un vídeo inserit

Perquè un vídeo inserit es mostri automàticament amb subtítols, afegeix "&cc_load_policy=1" al codi d'inserció.

També pots especificar l'idioma dels subtítols del vídeo inserit afegint "&cc_lang_pref=fr&cc_load_policy=1" al codi d'inserció.

• "cc_lang_pref" estableix l'idioma dels subtítols que es mostren al vídeo.
  • "cc_load_policy=1" activa els subtítols de manera predeterminada.
  • "fr" representa el codi d'idioma del francès. Trobaràs els codis d'idioma de 2 lletres a la norma ISO 639-1.
Desactivar la inserció per als teus vídeos
Si has penjat un vídeo i no vols que altres usuaris l'insereixin en llocs web externs, segueix aquests passos:
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Al costat del vídeo que vulguis gestionar, selecciona Detalls .
  4. A la part inferior, selecciona MOSTRA'N MÉS.
  5. Desmarca la casella que hi ha al costat de "Permet la inserció" i selecciona DESA.