Bed video’s en snitlyste in

Jy kan ’n YouTube-video of snitlys by ’n webwerf of blog voeg deur dit in te bed.

As jy ’n opvoeder is, moet jy met jou Opvoedkundige Tegnologie-platform in aanraking kom vir inligting oor hoe om YouTube-inhoud vir jou klasse in te bed.

Die YouTube API-diensbepalings en ontwikkelaarbeleide geld vir alle toegang en gebruik van YouTube se ingebedde speler.

Bed ’n video of snitlys in

1. Gaan op ’n rekenaar na die YouTube-video of -snitlys wat jy wil inbed.
  2. Klik DEEL .
  3. Klik in die lys deelopsies op Bed in.
  4. Kopieer die HTML-kode in die blokkie wat verskyn.
  5. Plak die kode in jou webwerf-HTML.
  6. Vir netwerkadmins: Jy sal youtube.com by die brandmuurtoelaatlys moet voeg.
  7. Belangrik: As jou webwerf of app op kinders gerig is en jy bed YouTube-inhoud in, moet jy jou werf of app self met hierdie nutsgoed aanwys. Hierdie selfaanwysing sal verseker dat Google nie gepersonaliseerde advertensies op hierdie werwe of apps lewer nie, en sommige kenmerke sal in die ingebedde speler afgeskakel word.
Let wel: Video’s met ouderdomsbeperkings kan nie op meeste derdeparty-webwerwe gekyk word nie. Hierdie video’s sal kykers na YouTube toe teruglei wanneer hulle gespeel word.

Bestuur video-inbeddingopsies

Skakel verbeterde-privaatheid-modus aan

Die verbeterde-privaatheid-modus van YouTube se ingebedde speler voorkom dat kyke van ingebedde YouTube-inhoud gebruik word om die kyker se blaai-ervaring op YouTube te beïnvloed. Dit beteken die kyk van ’n video wat in die verbeterde-privaatheid-modus van die ingebedde speler gewys word, sal nie gebruik word om die YouTube-blaai-ervaring te personaliseer nie, hetsy in jou ingebedde speler se verbeterde-privaatheid-modus of in die kyker se daaropvolgende YouTube-kykervaring.

As advertensies gelewer word op ’n video wat in die verbeterde-privaatheid-modus van die ingebedde speler gewys word, sal daardie advertensies ook nie gepersonaliseer wees nie. Daarby sal die kyk van ’n video wat in die verbeterde-privaatheid-modus van die ingebedde speler gewys word, nie gebruik word om reklame te personaliseer wat aan die kyker buite jou werf of app gewys word nie.

Onthou, die YouTube API-diensbepalings en ontwikkelaarbeleide geld vir die toegang en gebruik van YouTube se ingebedde speler.

Om verbeterde-privaatheid-modus te gebruik:

1. Verander die domein vir die inbedding-URL in jou HTML van https://www.youtube.com na https://www.youtube-nocookie.com.
  2. Vir netwerkadmins: Jy sal youtube-nocookie.com by die brandmuurtoelaatlys moet voeg.
  3. Wanneer dit in apps gebruik word, moet ’n Webaansig-weergawe van die ingebedde speler gebruik word. Verbeterde-privaatheid-modus is slegs vir ingebedde spelers op webwerwe beskikbaar.
  4. Belangrik: As jou webwerf of app op kinders gerig is, moet jy jou werf of app self met hierdie nutsgoed aanwys, soos vereis deur YouTube API se diensbepalings en ontwikkelaarbeleide, selfs as jy YouTube-video’s met die verbeterde-privaatheid-modus-speler inbed.

Voorbeeld:

Voor

<iframe width="1440" height="762"

src="https://www.youtube.com/embed/7cjVj1ZyzyE"

frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="1440" height="762" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7cjVj1ZyzyE"

frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Let wel: As die kyker uit die inbedding uit klik of tik en herlei word na ’n ander webwerf of app, sal daardie webwerf of app dalk die kyker se gedrag naspoor volgens daardie webwerf of app se beleide en bepalings.

Laat ’n ingebedde video outomaties speel

Om ’n ingebedde video outomaties te laat speel, moet jy "&autoplay=1" by die video se inbedkode reg na die video-ID voeg (die reeks letters wat volg op "embed/").

Ingebedde video’s wat outospeel, vermeerder nie videokyke nie.

Voorbeeld:

<iframe width="560" height="315"
src="https://www.youtube.com/embed/D6Ac5JpCHmI?&autoplay=1"frameborder="0"
allowfullscreen></iframe>
Begin ’n ingebedde video op ’n sekere tyd

Om ’n video van ’n spesifieke punt af te begin speel, voeg “?start=” by ’n video se inbedkode, gevolg deur die tyd in sekondes waarby jy die video wil laat begin speel.

As jy byvoorbeeld ’n video by 1 minuut en 30 sekondes in die video wil begin speel, moet jou inbedkode soortgelyk aan die volgende lyk:

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UkWd0azv3fQ?start=90" width="420"></iframe>
Voeg onderskrifte by ’n ingebedde video

Laat onderskrifte outomaties vir ’n ingebedde video verskyn, deur "&cc_load_policy=1" by die video se inbedkode te voeg.

Jy kan ook ’n onderskriftaal vir die ingebedde video kies. Om die onderskriftaal te spesifiseer vir die video wat jy wil inbed, moet jy net "&cc_lang_pref=fr&cc_load_policy=1" by die video se inbedkode voeg.

• "cc_lang_pref" stel die taal vir die onderskrifte wat in die video gewys word.
  • "cc_load_policy=1" skakel onderskrifte by verstek aan.
  • "fr" verteenwoordig die taalkode vir Frans. Jy kan 2-letter-taalkodes in die ISO 639-1 standaard opsoek.
Skakel inbedding vir jou video’s af
As jy ’n video opgelaai het, en jy wil nie hê ander mense moet jou video op eksterne werwe inbed nie, moet jy hierdie stappe volg:
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies Besonderhede langs die video wat jy wil bestuur.
  4. Kies WYS MEER aan die onderkant.
  5. Ontmerk die blokkie langs “Laat inbedding toe” en STOOR.