Se, organiser eller slett kommentarer

Slik kan du legge ut og samhandle med kommentarer på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Hvis eieren av en video har slått på kommentarfunksjonen, kan du legge ut kommentarer og svare på andres kommentarer til videoen – eller angi at du liker eller ikke liker dem.

Se kommentarene til en video

Hvis du vil se kommentarene til en video, ruller du nedover på videosiden. Svar vises i tråder, slik at det er enkelt å følge samtaler. YouTube-kommentarer er offentlige, og alle kan svare på kommentarer du legger ut.

Hvis du ikke finner en kommentar etter at du er blitt varslet om den, kan det hende kommentaren allerede er fjernet. En kommentar kan fjernes av brukeren som opprinnelig la den ut, av kanaleieren eller som følge av brudd på retningslinjene.

Hvis du mener at en kommentar er upassende, kan du rapportere den som nettsøppel eller for uriktig bruk. Hvis du er skaper, kan du også bruke verktøyene for kommentaradministrering til å administrere kommentarer på videoene dine.
Se kommentarloggen din

Du kan se kommentarer du har lagt ut offentlig på YouTube.

1. Gå til kommentarloggen.
  2. For å gå til der du opprinnelig la ut kommentaren, klikk eller trykk på innholdet.

Hvis du har kommentert en slettet video, eller hvis YouTube har fjernet kommentaren din på grunn av brudd på retningslinjene, vises ikke den aktuelle kommentaren i denne loggen.

Få en kommentarlink som kan deles

Du kan klikke eller trykke på tidsstempelet for en kommentar for å opprette en Fremhevet kommentar-link. I adressefeltet får du da en link som kan deles, for den aktuelle kommentaren og den tilhørende tråden.

Endre hvilke kommentarer som vises først

I nettversjonen kan du endre hvordan kommentarer vises under en video. Bruk alternativet Sortér etter for å velge Toppkommentarer eller Nyeste først.

Klikk på tidsstempelet for å opprette en «Fremhevet kommentar»-link. Dette skiller ut den aktuelle kommentartråden, og du får en link som kan deles, i adressefeltet.

Slett kommentarer
  1. Gå til kommentarloggen.
  2. Klikk eller trykk på videolinken.
  3. Velg Mer » ved siden av kommentaren på YouTube.
    1. Velg Rediger  eller Slett .

Svar på kommentarer på en smart-TV

Nå kan du se og svare på kommentarer mens du ser på innhold på en smart-TV eller spillkonsoll. Hvis du vil se kommentarene til en video, går du til den aktuelle videosiden og velger videotittelen. Info-delen vises, inkludert kommentarfeltet til videoen. Velg kommentarruten for å se hele listen over kommentarer til videoen, for eksempel

• kommentarer skaperen har festet
  • antall «liker»
  • antall svar

Velg en kommentar for å lese hele kommentaren, se svarene eller reagere med «liker» eller «liker ikke».

For å svare på eller legge ut kommentarer, synkroniser smart-TV-en eller spillkonsollen med telefonen. Bruk telefonen for å legge til kommentarer.

Slik legger du til en kommentar eller et svar:

1. Åpne YouTube-appen på telefonen.
  2. Sjekk at du er logget på den samme Google-kontoen på begge enhetene.
  3. Det åpnes et forgrunnsvindu i YouTube-appen der du blir bedt om å koble til YouTube på TV-en.
  4. Trykk på Koble til.
  5. Kommentarene til videoen du ser på TV-en, lastes inn i YouTube-appen, slik at du enkelt kan svare på dem eller legge ut egne kommentarer.
Merk: Når du er logget av, kan du se kommentarer, men du kan ikke svare på dem eller legge ut egne.