YouTube-tilin vahvistaminen

Kanavan vahvistamiseksi sinua pyydetään lisäämään puhelinnumero. Saat vahvistuskoodin tähän puhelinnumeroon tekstiviestillä tai puheluna.

Kun olet vahvistanut tilisi, voit

Saat pääsyn lisäominaisuuksiin, kun teet ensin puhelinvahvistuksen. Tämän jälkeen voit kerryttää kanavan historiatietoja tai tunnistautua henkilötodistuksen tai videotodennuksen avulla.

Sinua voidaan myös pyytää vahvistamaan tilisi, kun liityt YouTubeen. Huom. Kaikki operaattorit eivät tue Googlen tekstiviestejä tai äänipuheluita.

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Miksi YouTube pyytää puhelinnumeroani?

Suhtaudumme roskasisältöön ja väärinkäytöksiin vakavasti. Henkilöllisyyden vahvistaminen puhelinnumerolla on yksi tapa suojella YouTube-yhteisöä ja ennaltaehkäistä väärinkäytöksiä.

YouTube käyttää antamaasi puhelinnumeroa vahvistuskoodin lähettämiseen. Varmistamme myös, että puhelinnumero on linkitetty enintään kahteen kanavaan vuodessa.

Huom. Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kenellekään.

En saanut vahvistuskoodia

Sinun pitäisi saada koodi heti. Jos et saanut koodia, voit pyytää sen uudelleenlähettämistä. Jos et saa koodia, kyseessä voi olla jokin seuraavista yleisistä ongelmista:

• Kaikki operaattorit eivät tue Googlen tekstiviestejä tai äänipuheluita: Useimmat mobiilioperaattorit tukevat Googlen lähettämiä tekstiviestejä. Voit kokeilla tekstiviesti- tai äänipuheluvaihtoehtoa tai käyttää toisen operaattorin puhelinnumeroa. Jos et saa uutta koodia, operaattorisi ei ehkä tue Googlen teksti- tai ääniviestejä.
  • Samalla puhelinnumerolla on luotu liikaa tilejä: Jos näkyviin tulee viesti "Tällä puhelinnumerolla on jo luotu suurin sallittu määrä tilejä", joudut käyttämään vahvistamiseen toista puhelinnumeroa. Väärinkäytösten estämiseksi puhelinnumero voidaan yhdistää vain kahteen kanavaan vuodessa.
  • Tekstiviestin toimitus voi viivästyä: Toimituksessa voi olla viiveitä, jos asut tiheään asutulla alueella tai jos operaattorisi infrastruktuuri on puutteellinen. Jos useita minuutteja on kulunut etkä ole vieläkään saanut tekstiviestiä, kokeile puheluvaihtoehtoa.