Bekræft din YouTube-konto

Gå til youtube.com/verify for at starte bekræftelsen. Du bliver bedt om at angive et telefonnummer til bekræftelse af kontoen. Så kan vi sende dig en bekræftelseskode via taleopkald eller sms.

Når du har bekræftet din konto, kan du:

Du kan også blive bedt om at bekræfte din konto ved tilmelding.

Hvorfor beder YouTube om mit telefonnummer?

Vi tager spam og misbrug meget alvorligt. Brug af sms til at bekræfte din identitet er én måde, hvorpå vi kan beskytte vores fællesskab og bekæmpe misbrug.

YouTube bruger det telefonnummer, du angiver, til at sende dig en bekræftelseskode og til at kontrollere, at telefonnummeret ikke bruges på et stort antal konti. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til nogen.

Jeg har angivet mit telefonnummer, men jeg har ikke modtaget koden

Normalt vil du modtage koden med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, kan du anmode om en ny kode. Sørg for, at du ikke løber ind i et af disse almindelige problemer:

• Nogle lande og mobilselskaber understøtter ikke sms-beskeder fra Google. De fleste mobilselskaber understøtter sms-beskeder fra Google. Hvis dit mobilselskab ikke understøtter sms-beskeder fra Google, kan du i stedet prøve med taleopkald eller bruge et andet telefonnummer.
  • Der er for mange konti med det samme telefonnummer. Hvis du får fejlmeddelelsen "Der er allerede oprettet det maksimale antal konti for dette telefonnummer", skal du bruge et andet nummer. For at forhindre misbrug begrænser vi antallet af konti, der kan være knyttet til hvert telefonnummer.
  • Leveringen af sms-beskeder kan blive forsinket, hvis du bor i et tætbefolket område, eller hvis dit mobilselskabs infrastruktur ikke er vedligeholdt. Hvis du ikke har modtaget sms-beskeden inden for et par minutter, kan du prøve at bekræfte via telefonopkald i stedet.