Verificer din YouTube-konto

Når du skal verificere din kanal, bliver du bedt om at angive et telefonnummer. Vi sender en verificeringskode via en besked eller et taleopkald til det telefonnummer, du angiver.

Når du har verificeret din konto, kan du:

Du skal fuldføre verificering via telefon for at få adgang til avancerede funktioner. Derefter kan du vælge at opbygge tilstrækkelig kanalhistorik eller verificere via id eller video.

Du kan også blive bedt om at verificere din konto, når du tilmelder dig. Bemærk! Ikke alle mobilselskaber understøtter beskeder og/eller taleopkald fra Google.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Hvorfor beder YouTube om mit telefonnummer?

Vi tager spam og misbrug alvorligt. Brug af telefonnumre til identitetsverificering er en af de måder, hvorpå vi kan beskytte vores fællesskab og bekæmpe misbrug.

Vi bruger telefonnummeret til at sende dig en verificeringskode. Vi sikrer også, at telefonnummeret ikke bruges på mere end 2 kanaler om året.

Bemærk! Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til nogen.

Jeg har ikke modtaget verificeringskoden

Du bør modtage koden med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, kan du anmode om en ny kode. Hvis du ikke modtager en kode, er du muligvis stødt på et af disse almindelige problemer:

• Nogle mobilselskaber understøtter ikke beskeder eller taleopkald fra Google: De fleste mobilselskaber understøtter beskeder fra Google. Du kan prøve at vælge enten besked eller taleopkald, eller du kan bruge et telefonnummer fra et andet mobilselskab. Hvis du ikke modtager en ny kode, understøtter dit mobilselskab muligvis ikke beskeder og taleopkald fra Google.
  • Der er for mange konti med det samme telefonnummer: Hvis du får fejlmeddelelsen "Dette telefonnummer har allerede oprettet det maksimale antal konti", skal du bruge et andet nummer. For at forhindre misbrug kan et telefonnummer højst være tilknyttet 2 kanaler om året.
  • Leveringen af beskeder kan blive forsinket: Der kan opstå forsinkelser i tæt bebyggede områder, eller hvis dit mobilselskabs netværk ikke er vedligeholdt. Hvis du ikke har modtaget beskeden inden for et par minutter, kan du prøve at verificere via taleopkald i stedet.