Consultar les impressions i la ràtio de clics d'entrada

Pots utilitzar la pestanya Contingut (o la pestanya Abast al nivell de vídeo) a YouTube Analytics per entendre el trànsit dels teus vídeos. Descobreix el nombre de vegades que la miniatura d'un vídeo s'ha mostrat a YouTube i com aquestes impressions s'han convertit en visualitzacions i temps de visualització. Obtén més consells sobre com pots fer servir les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada.

Consultar les dades de la ràtio de clics d'entrada i les impressions

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Contingut.

Impressions i com han generat temps de visualització

A la pestanya Tot, pots consultar l'informe "Impressions i com han generat temps de visualització", que et mostra de manera gràfica com les impressions de miniatures han generat visualitzacions i temps de visualització. També pots veure quin percentatge de les impressions prové de les recomanacions que fa YouTube dels teus vídeos als espectadors.

Nota: és possible que vegis diferències entre la targeta de mètriques clau i l'informe "Impressions i com han generat temps de visualització". Això és perquè les dades de la targeta de mètriques clau s'actualitzen més sovint.

A les pestanyes Vídeos, Curts, En directe i Publicacions, la targeta de mètriques clau t'ofereix una visió general de les teves impressions. Aquesta targeta també et proporciona informació sobre les visualitzacions, la ràtio de clics d'entrada, la durada mitjana de visualització, els subscriptors (Curts), els m'agrades (Curts) i les comparticions (Curts). Aquestes dades estan disponibles en unes hores a partir de la publicació del contingut.

On es compten les impressions?

Les impressions només es compten si la miniatura ha estat visible més d'un segon i almenys el 50% de la miniatura estava visible en pantalla. Consulta a continuació la informació sobre els llocs on es compten les impressions.

Les impressions es compten als llocs següents:

Les impressions no es compten als llocs següents:

• YouTube en ordinadors, televisors, videoconsoles, dispositius Android, iPhones i iPads.
  • Cerca de YouTube.
  • Pàgina d'inici de YouTube (inclou la reproducció automàtica).
  • Feeds de YouTube (Subscripcions, Tendències, Historial, Visualitza més tard).
  • Recomanacions "A continuació" a la dreta del reproductor del vídeo (inclou la reproducció automàtica).
  • Llistes de reproducció.
  • Aplicacions i llocs web externs (per exemple, enllaços i insercions fora del lloc web de YouTube).
  • Lloc web de YouTube per a mòbils.
  • Aplicació YouTube Kids.
  • Aplicació YouTube Music.
  • Contingut del reproductor de vídeo (per exemple, en targetes o pantalles finals).
  • Correus electrònics o notificacions.
  • Vídeos que es reprodueixen en una pestanya en segon pla (impressió no visible).
  • Vídeos amb miniatures amb menys d'un 50% visible o visibles durant menys d'1 segon.
  • Anuncis de vídeo TrueView discovery.

Mètriques importants

Impressions Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.
Ràtio de clics d'entrada d'impressions Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.
Espectadors únics Nombre estimat d'espectadors que han vist el teu contingut en l'interval de dates seleccionat.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Visualitzacions procedents d'impressions Visualitzacions generades a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.
Temps de visualització (hores) Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.
Temps de visualització procedent d'impressions Temps de visualització generat a partir d'impressions en l'interval de dates seleccionat.