Kennismaking met de probleemoplosser voor bestandsindelingen

Opmerking: Audiobestanden zoals MP3-, WAV,- en PCM-bestanden kun je niet naar YouTube uploaden om een YouTube-video te maken. Je kunt met een videobewerkingsprogramma je audiobestand omzetten naar een video. Audiobestanden kunnen alleen worden geüpload als extra talen voor je video.

Misschien weet je niet zeker in welke indeling je je video moet opslaan, of verschijnt er een foutmelding over een ongeldige bestandsindeling tijdens het uploaden. Als dat zo is, gebruik je een van de volgende indelingen:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Als je een bestandsindeling gebruikt die niet hierboven staat, gebruik je deze probleemoplosser om je bestand te converteren.

Ga naar dit artikel over coderingsinstellingen voor meer gedetailleerde informatie over bestandsindelingen.