Tiedostomuotojen vianmääritys

Huom. YouTube-videoita ei voi luoda lataamalla audiotiedostoja, kuten MP3‑, WAV‑ tai PCM ‑tiedostoja. Voit muuntaa audiotiedoston videoksi videonmuokkausohjelmalla. Audiotiedostoja voi ladata vain videon lisäkieliksi.

Et välttämättä ole varma, missä muodossa video kannattaa tallentaa. Saatat myös saada ilmoituksen virheellisestä tiedostomuodosta latauksen yhteydessä. Tässä tapauksessa varmista, että käytät jotakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Jos käytät jotain muuta tiedostomuotoa, tällä vianetsintäominaisuudella saat lisätietoja tiedoston muuntamisesta.

Lisätietoja tiedostomuodoista on tässä koodausasetuksista kertovassa artikkelissa.