.camproj

Het bestandstype .camproj is geen videobestand. .camproj is een projectbestand van de software Camtasia.

Als je een .camproj-bestand hebt, gebruik je Camtasia om je bestand te converteren naar een ondersteunde videobestandsindeling, zoals .mp4 of .mov.

Als je na de conversie nog steeds problemen hebt, check je of de volgende instellingen juist zijn:

Video-instellingen:
  • Compressietype: H.264
  • Framesnelheid: FPS-snelheden van 24, 25, 30, 48, 50 of 60 hebben de voorkeur. Andere, minder gebruikelijke framesnelheden zoals 23,98, 29,97 en 59,94 zijn ook toegestaan.
  • Gegevenssnelheid: automatisch
  • Hoofdrames: automatisch
  • Wijzigen van de framevolgorde: niet aangevinkt
Audio-/geluidsinstellingen:
  • Indeling: AAC-LC
  • Bitsnelheid: 128 kbps - 256 kbps
  • Samplingsnelheid: 44100 of 48000
Overige instellingen:
  • Grootte: Kies de oorspronkelijke grootte van de video