Det går inte att logga in med YouTube-användarnamn

Om det inte går att logga in med YouTube-användarnamnet kan du prova med din fullständiga e-postadress. Ange sedan samma lösenord som du har loggat in på YouTube med.

Du loggar fortfarande in på samma konto som tidigare, men du måste ange kontots e-postadress istället för YouTube-användarnamnet.

Varför måste jag logga in på ett Google-konto på YouTube?

Du får tillgång till YouTube med ditt Google-konto. Det lösenord som du har använt för att logga in är Google-kontots lösenord.

Nu integrerar vi olika tjänster på Google och därför går det inte längre att logga in på Google-konton med YouTube-användarnamn. Istället måste du logga in på YouTube med Google-kontots e-postadress (det är ofta en Gmail-adress, men det kan även vara en adress på en annan domän, som Yahoo, Hotmail osv.). Läs mer om hur du använder ditt Google-konto på YouTube.

Vad kan jag göra om jag inte gillar min e-postadress till Google-kontot?

• Om du använder en Gmail-adress kan du lägga till en alternativ e-postadress att logga in med.
  • Om du använder en annan e-postadress än Gmail kan du ändra din e-postadress. Eller så kan du ersätta den genom att lägga till Gmail i ditt konto.
Vissa äldre YouTube-kanaler (som skapades före maj 2009) ingår inte i Google-konton. Ta reda på hur du kommer åt en YouTube-kanal som inte ingår i ett Google-konto.