Kan ikke logge på med YouTube-brukernavn

Hvis du har problemer med å logge på med YouTube-brukernavnet ditt, kan du prøve å logge på kontoen din ved å skrive inn den fullstendige e-postadressen din. Deretter skriver du inn det samme passordet du har brukt til å logge på YouTube.

Du logger fortsatt på med den samme kontoen som alltid, men du må skrive inn e-postadressen for kontoen i stedet for YouTube-brukernavnet ditt.

Hvorfor må jeg logge på med en Google-konto på YouTube?

Du må bruke Google-kontoen din for å få tilgang til YouTube. Passordet du har brukt til å logge på, er passordet for Google-kontoen din.

I forbindelse med at vi integrerer ulike Google-tjenester, støtter vi ikke lenger at du logger på Google-kontoen din med YouTube-brukernavnet ditt. I stedet må du logge på YouTube med Google-e-postadressen din (dette er ofte Gmail, men kan også være et annet domene som Yahoo, Hotmail osv.). Finn ut mer om hvordan du bruker Google-kontoen din sammen med YouTube.

Men jeg liker ikke e-postadressen for Google-kontoen min!

• Hvis du bruker en Gmail-adresse, kan du legge til en alternativ e-postadresse du kan logge på med.
  • Hvis e-postadressen du bruker, ikke er en Gmail-adresse, kan du endre e-postadressen din. Du kan også erstatte den ved å legge til Gmail i kontoen din.
Enkelte gamle YouTube-kanaler (opprettet før mai 2009) er ikke tilknyttet en Google-konto. Finn ut hvordan du får tilgang til en YouTube-kanal som ikke er tilknyttet en Google-konto.