Logg på med et YouTube-brukernavn

Hvis du ikke kan logge på med YouTube-brukernavnet ditt, kan du prøve å logge på YouTube med Google-kontoen din. Skriv inn det samme passordet du har brukt til å logge på YouTube.

Du logger fortsatt på med den samme kontoen, men du må skrive inn e-postadressen for kontoen i stedet for YouTube-brukernavnet.

Hvorfor må jeg logge på med en Google-konto på YouTube?

Du må bruke Google-kontoen din for å få tilgang til YouTube. Passordet du har brukt til å logge på, er passordet for Google-kontoen din.

I forbindelse med at vi integrerer ulike Google-tjenester, støtter vi ikke lenger pålogging med YouTube-brukernavn for Google-kontoer. I stedet logger du på YouTube med e-postadressen for Google-kontoen din. Dette er ofte en Gmail-adresse, men det kan også være en e-postadresse fra et annet domene, for eksempel Yahoo eller Hotmail. Finn ut mer om hvordan du bruker Google-kontoen din på YouTube.

Men jeg liker ikke e-postadressen for Google-kontoen min.

Enkelte eldre YouTube-kanaler (opprettet før mai 2009) er ikke tilknyttet noen Google-konto. Finn ut hvordan du får tilgang til en YouTube-kanal som ikke er tilknyttet en Google-konto.