YouTube-käyttäjänimellä kirjautuminen ei onnistu

Jos et pysty kirjautumaan sisään YouTube-käyttäjänimelläsi, kokeile kirjautua tilillesi koko sähköpostiosoitteellasi. Anna tämän jälkeen sama salasana, jota olet käyttänyt, kun olet kirjautunut sisään YouTubeen.

Kirjaudut edelleen samalle tilille, mutta jatkossa annat tilin sähköpostiosoitteen YouTube-käyttäjänimen sijasta.

Miksi minun täytyy kirjautua Google-tilille YouTubessa?

YouTubea käytetään Google-tilillä. Käyttämäsi salasana on Google-tilisi salasana.

Koska yhdistämme Google-palveluita eheämmäksi kokonaisuudeksi, emme voi enää tukea Google-tileille kirjautumista YouTube-käyttäjänimillä. Jatkossa sinun on kirjauduttava YouTubeen Google-tilisi sähköpostiosoitteella (usein Gmail-osoite, mutta se voi myös olla esimerkiksi Yahoo- tai Hotmail-osoite). Lue lisää YouTuben käytöstä Google-tilin kautta.

Entä jos en pidä Google-tilini sähköpostiosoitteesta?

Jotkin vanhat YouTube-kanavat (jotka on luotu ennen toukokuuta 2009) eivät ole osa Google-tiliä. Katso miten voit käyttää YouTube-kanavaa, joka ei ole osa Google-tiliä.