Kan ikke logge ind med YouTube-brugernavn

Hvis du har problemer med at logge ind med dit YouTube-brugernavn, kan du prøve at logge ind på din konto ved at indtaste din fulde mailadresse. Indtast derefter den samme adgangskode, som du har brugt til at logge ind på YouTube.

Du logger stadig ind på samme konto som altid. Du skal bare indtaste kontoens mailadresse i stedet for dit YouTube-brugernavn.

Hvorfor skal jeg logge ind på en Google-konto på YouTube?

Du skal bruge din Google-konto til at få adgang til YouTube. Den adgangskode, du har brugt til at logge ind, er din Google-kontos adgangskode.

Efterhånden som vi integrerer tjenester på Google, kan vi ikke længere understøtte login på Google-konti med YouTube-brugernavne. I stedet skal du logge ind på YouTube med din Google-kontos mailadresse (dette er oftest Gmail, men kan også være fra et andet domæne som Yahoo, Hotmail osv.). Få flere oplysninger om brug af din Google-konto til YouTube.

Jeg kan ikke lide min Google-kontos mailadresse

• Hvis du bruger en Gmail-adresse, kan du tilføje en alternativ mailadresse, som du kan logge ind med.
  • Hvis den mailadresse, du bruger, ikke er en Gmail-adresse, kan du ændre din mailadresse. Eller du kan erstatte den ved at føje en Gmail til din konto.
Nogle ældre YouTube-kanaler (oprettet inden maj 2009) er ikke en del af en Google-konto. Find ud af, hvordan du får adgang til en YouTube-kanal, der ikke er en del af en Google-konto.