Log ind med et YouTube-brugernavn

Hvis du ikke kan logge ind med dit YouTube-brugernavn, kan du prøve at logge ind på YouTube med din Google-konto. Angiv derefter den samme adgangskode, som du har brugt til at logge ind på YouTube.

Du logger stadig ind på samme konto som altid. Du angiver bare kontoens mailadresse i stedet for dit YouTube-brugernavn.

Hvorfor skal jeg logge ind på en Google-konto på YouTube?

Du skal bruge din Google-konto til at tilgå YouTube. Den adgangskode, du har brugt til at logge ind, er din Google-kontos adgangskode.

Efterhånden som vi integrerer tjenester på Google, kan vi ikke længere understøtte login på Google-konti med YouTube-brugernavne. Du skal i stedet logge ind på YouTube med din Google-kontos mailadresse. Dette er ofte en Gmail-adresse, men den kan også være fra et andet domæne som Yahoo, Hotmail osv. Få flere oplysninger om brug af din Google-konto til YouTube.

Jeg kan ikke lide min Google-kontos mailadresse

Nogle ældre YouTube-kanaler (oprettet inden maj 2009) er ikke en del af en Google-konto. Find ud af, hvordan du tilgår en YouTube-kanal, der ikke er en del af en Google-konto.