Iniciar la sessió amb un nom d'usuari de YouTube

Si no pots iniciar la sessió amb el teu nom d'usuari de YouTube, prova d'iniciar la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google. A continuació, escriu la mateixa contrasenya que fas servir per iniciar la sessió a YouTube.

Iniciaràs la sessió al mateix compte de sempre, només has d'escriure l'adreça electrònica del compte en lloc del teu nom d'usuari de YouTube.

Per què cal iniciar la sessió a un Compte de Google per accedir a YouTube?

Accedeixes a YouTube amb el teu compte de Google. La contrasenya que has fet servir per iniciar la sessió és la del teu Compte de Google.

Com que estem integrant tots els serveis de Google, ja no admetem l'inici de sessió en Comptes de Google amb noms d'usuari de YouTube. En lloc d'això, has d'iniciar la sessió a YouTube amb l'adreça electrònica del teu Compte de Google (que normalment és de Gmail, però també pot ser d'un altre domini, com ara Yahoo, Hotmail, etc.). Obtén més informació sobre com pots utilitzar el teu Compte de Google a YouTube.

L'adreça electrònica del meu Compte de Google no m'agrada

Alguns canals antics de YouTube (creats abans del maig de 2009) no formen part de cap Compte de Google. Descobreix com pots accedir a un canal de YouTube que no pertany a un Compte de Google.