No es pot iniciar la sessió amb el nom d'usuari de YouTube

Si tens problemes per iniciar la sessió amb el nom d'usuari de YouTube, prova d'iniciar la sessió al teu compte amb l'adreça electrònica sencera. A continuació, escriu la mateixa contrasenya que fas servir per iniciar la sessió a YouTube.

Estàs iniciant la sessió al mateix compte de sempre, només has d'escriure l'adreça electrònica del compte en lloc del teu nom d'usuari de YouTube.

Per què cal iniciar la sessió a un compte de Google per accedir a YouTube?

Accedeixes a YouTube amb el teu compte de Google. La contrasenya que has fet servir per iniciar la sessió és la del teu compte de Google.

Com que estem integrant tots els serveis de Google, ja no es pot iniciar la sessió als comptes de Google amb el nom d'usuari de YouTube, sinó que has d'iniciar la sessió a YouTube amb l'adreça electrònica del teu compte de Google (que normalment és de Gmail, però també podria ser d'un altre domini, com ara Yahoo, Hotmail, etc.). Obtén més informació sobre com pots utilitzar el compte de Google a YouTube.

Si no t'agrada l'adreça electrònica del teu compte de Google

• Si fas servir una adreça de Gmail, pots afegir una adreça electrònica alternativa per iniciar la sessió.
  • Si l'adreça electrònica que fas servir no és de Gmail, pots canviar-la o la pots substituir afegint Gmail al teu compte.
Alguns canals antics de YouTube (creats abans del maig de 2009) no formen part de cap compte de Google. Descobreix com pots accedir a un canal de YouTube que no pertany a un compte de Google.