Uuden kanavan luominen

Kun sinulla on Google-tili, voit katsella videoita, tykätä niistä ja tilata kanavia. Ilman YouTube-kanavaa sinulla ei kuitenkaan ole julkista henkilöllisyyttä YouTubessa. Vaikka sinulla olisi Google-tili, sinun on luotava YouTube-kanava, jotta voit ladata omia videoitasi, kirjoittaa kommentteja ja luoda soittolistoja. Voit luoda uuden kanavan tietokoneella tai YouTuben mobiilisivustolla.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Henkilökohtaisen kanavan luominen

Näiden ohjeiden avulla voit luoda Google-tililläsi kanavan, jota vain sinä hallitset.

1. Kirjaudu sisään YouTubeen tietokoneella tai mobiilisivustolla.
  2. Kokeile jotain toimenpidettä, joka vaatii kanavan, kuten videon lataamista, kommentin lähettämistä tai soittolistan luomista.
  3. Jos sinulla ei vielä ole kanavaa, näet kehotuksen kanavan luomisesta.
  4. Tarkista tiedot (mukaan lukien Google-tilisi nimi ja kuva) ja vahvista uuden kanavan luominen.

Kanavan luominen yrityksen nimellä tai jollain muulla nimellä

Näiden ohjeiden avulla voit luoda kanavan, jolla on useita ylläpitäjiä tai omistajia.

Bränditilillä voit luoda kanavan, jolla on eri nimi kuin Google-tililläsi, mutta jota silti hallitaan sillä. Lue lisää bränditileistä

1. Kirjaudu sisään YouTubeen tietokoneella tai mobiilisivustolla.
  2. Siirry kanavaluetteloosi.
  3. Valitse, luotko uuden kanavan vai käytätkö olemassa olevaa bränditiliä:
    • Luo uusi kanava valitsemalla Luo uusi kanava.
    • Luo YouTube-kanava hallitsemallesi bränditilille valitsemalla bränditili luettelosta. Jos tällä bränditilillä on jo kanava, et voi luoda uutta, vaan sinut siirretään kyseiselle kanavalle.
  4. Nimeä uusi tili ja vahvista tilisi antamalla pyydetyt tiedot. Valitse sitten Valmis. Uusi bränditili on luotu.
  5. Jos haluat lisätä kanavalle ylläpitäjän, katso ohjeet kanavan omistajien ja ylläpitäjien vaihtamisesta.

Lue lisää yrityksen tai jonkin muun nimen käyttämisestä kanavan nimenä YouTubessa.