Opret en YouTube-kanal

Med en Google-konto kan du se videoer, give dem likes og abonnere på kanaler. Men uden en YouTube-kanal er du ikke offentligt synlig på YouTube. Selvom du har en Google-konto, skal du oprette en YouTube-kanal for at uploade videoer, kommentere eller oprette playlister.

Du kan oprette din kanal på YouTubes website eller mobilwebsite.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger.

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Opret en personlig kanal

Følg denne vejledning for at oprette en kanal, som kun du kan administrere, ved hjælp af din Google-konto.

1. Log ind på YouTube på en computer eller på mobilwebsitet.
  2. Klik på dit profilbillede og så Opret en kanal.
  3. Du vil blive bedt om at oprette en kanal.
  4. Tjek oplysningerne (med navn og foto fra din Google-konto), og bekræft for at oprette din kanal.
Bemærk! I nogle tilfælde, f.eks. hvis du opretter en kanal i forbindelse med indsendelse af en kommentar på mobil, tildeler YouTube dig muligvis automatisk et kaldenavn baseret på det kanalnavn, du har valgt. Der kan være tilfælde, hvor dit kaldenavn tildeles tilfældigt, hvis det valgte kanalnavn ikke kan konverteres til et kaldenavn. Du kan altid se og redigere kaldenavnet i Studio eller ved at gå til youtube.com/handle.

Opret en kanal med et virksomhedsnavn eller et andet navn

Følg denne vejledning for at oprette en kanal, der kan have mere end én administrator eller ejer.

Du kan knytte din kanal til en brandkonto, hvis du vil bruge et andet navn på YouTube end din Google-konto. Få flere oplysninger om brandkonti.

1. Log ind på YouTube på en computer eller på mobilwebsitet.
  2. Gå til din kanalliste.
  3. Vælg, om du vil oprette en ny kanal eller bruge en eksisterende brandkonto:
    • Opret en kanal ved at klikke på Opret en ny kanal.
    • Opret en YouTube-kanal for en brandkonto, du allerede administrerer, ved at vælge brandkontoen på listen. Hvis denne brandkonto allerede har en kanal, kan du ikke oprette en ny. Når du vælger brandkontoen på listen, skifter du til den pågældende kanal.
  4. Udfyld oplysningerne for at navngive din nye kanal. Klik derefter på Opret. Dette opretter en ny brandkonto.
  5. Du kan tilføje en kanaladministrator ved at følge vejledningen i at ændre kanalejere og -administratorer.

Få flere oplysninger om at bruge en kanal med et virksomhedsnavn eller andet navn på YouTube.