Opret en ny kanal

Med en Google-konto kan du se en video og angive, at du kan lide den, og abonnere på kanaler. Men uden en YouTube-kanal er du ikke offentligt synlig på YouTube. Selvom du har en Google-konto, skal du oprette en YouTube-kanal for at uploade videoer, kommentere eller oprette playlister. Du kan bruge en computer eller YouTube-mobilwebsitet til at oprette en ny kanal.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Opret en personlig kanal

Følg denne vejledning for at oprette en kanal, som kun du kan administrere, ved hjælp af din Google-konto.

1. Log ind på YouTube på en computer, eller brug mobilwebsitet.
  2. Prøv at udføre en handling, der kræver en kanal, f.eks. at uploade en video, skrive en kommentar eller oprette en playliste.
  3. Hvis du endnu ikke har en kanal, får du vist en meddelelse, hvor du kan oprette en kanal.
  4. Tjek oplysningerne (med navn og foto fra din Google-konto), og bekræft for at oprette din nye kanal.

Opret en kanal med et virksomhedsnavn eller et andet navn

Følg denne vejledning for at oprette en kanal, der kan have flere administratorer eller ejere.

Du kan bruge en brandkonto til at oprette en kanal med et andet navn, som dog stadig administreres via din Google-konto. Få flere oplysninger om brandkonti

1. Log ind på YouTube på en computer, eller brug mobilwebsitet.
  2. Gå til din kanalliste.
  3. Vælg, om du vil oprette en ny kanal eller bruge en eksisterende brandkonto:
    • Opret en ny kanal ved at klikke på Opret en ny kanal.
    • Opret en YouTube-kanal for en brandkonto, du allerede administrerer, ved at vælge brandkontoen på listen. Hvis brandkontoen allerede har en kanal, kan du oprette en ny – du vil blive viderestillet til den pågældende kanal, hvis du vælger brandkontoen på listen.
  4. Udfyld oplysningerne for at navngive din nye kanal og bekræfte din konto. Klik derefter på Udfør. Dette vil oprette en ny brandkonto.
  5. Du kan tilføje en kanaladministrator ved at følge vejledningen i at ændre kanalejere og -administratorer.

Få flere oplysninger om at bruge en kanal med et virksomhedsnavn eller andet navn på YouTube.