YouTubes politikker og retningslinjer for konkurrencer

Alle konkurrencer, der afholdes på YouTube, eller som anvender YouTube, er underlagt nedenstående regler. Din konkurrence må desuden ikke afholdes eller administreres på en måde, der er i strid med vores privatlivspolitik. Indholdet må heller ikke være i strid med YouTubes servicevilkår eller retningslinjerne for fællesskabet.

YouTube tillader ikke, at konkurrencer afholdes via annonceenheder. Hvis konkurrencen overholder nedenstående regler, kan du bruge konkurrencer i dit indhold på platformen.

I. Generelle restriktioner og krav:

1. Du er eneansvarlig for din konkurrence.
  2. Din konkurrence på YouTube skal overholde alle relevante føderale, statslige og lokale love, regler og bestemmelser, herunder amerikanske sanktioner.
  3. Din konkurrence må ikke krænke eller opfordre til krænkelse af tredjeparts rettigheder eller opfordre til deltagelse i nogen form for ulovlig aktivitet.
  4. Du må ikke bede seerne om at overdrage alle rettigheder til eller ejerskabet af deres bidrag til dig.
  5. Man skal kunne deltage i din konkurrence uden betaling (husk at tjekke din lokale lotterilovgivning).
  6. Du og eventuelle tredjeparter må ikke manipulere metrics på YouTube-tjenesten, så dataene ikke viser det reelle seerengagement på YouTube-tjenesten. Disse metrics omfatter antallet af visninger, likes, dislikes eller abonnenter.
  7. Du må ikke forbinde YouTube med din konkurrence uden forudgående skriftlig tilladelse fra YouTube. Denne regel forbyder blandt andet, at du udtrykkeligt angiver eller gør noget, som antyder, at YouTube er involveret i eller har støttet din konkurrence på nogen som helst måde.

II. Dine officielle konkurrenceregler:

1. Du skal have nogle "officielle regler", der:
    a. Indeholder links til YouTubes retningslinjer for fællesskabet, og som angiver, at bidrag, der ikke overholder disse krav, bliver diskvalificeret.
    b. Anfører alle oplysninger, der er påkrævet i henhold til alle gældende føderale, statslige og lokale love, regler og bestemmelser, herunder amerikanske sanktioner.
    c. Helt og aldeles opfylder YouTubes servicevilkår og er i overensstemmelse hermed.
  2. Både afviklingen af konkurrencen og uddelingen af præmier skal ske i overensstemmelse med dine officielle regler.
  3. Du er ansvarlig for dine regler og alle aspekter ved administrationen af din konkurrence.
  4. Det skal tydeligt fremgå af dine regler, at YouTube ikke sponsorerer din konkurrence, og at seerne skal fritage YouTube for alt ansvar i forbindelse med din konkurrence.
  5. Dine officielle regler skal indeholde en privatlivsmeddelelse, der er i overensstemmelse med loven. Denne politik skal beskrive, hvordan du vil anvende de personoplysninger, du indsamler i forbindelse med konkurrencen, og hvordan du vil overholde dette.

Ansvarsfraskrivelse: Vi er ikke dine advokater, og de heri anførte oplysninger er ikke juridisk rådgivning. Oplysningerne er blot til orientering, og vi foreslår, at du søger rådgivning i din jurisdiktion omkring afholdelse af en konkurrence på lovlig vis.