Directrius i polítiques de YouTube sobre concursos

Tots els concursos que es fan a YouTube o que utilitzen YouTube estan subjectes a les regles que s'indiquen més avall. A més, un concurs no es pot fer de manera que entri en conflicte amb la nostra política de privadesa. Tampoc no pot entrar en conflicte amb les condicions del servei ni les directrius de la comunitat de YouTube.

YouTube no permet que s'incloguin concursos als blocs d'anuncis. Si el concurs compleix les normes exposades a continuació, podràs fer concursos a través del teu contingut a la plataforma.

I. Restriccions i requisits generals:

1. Ets l'única persona responsable del concurs.
  2. El teu concurs a YouTube ha de complir totes les lleis, regles i normatives federals, estatals i locals pertinents, incloses les sancions dels Estats Units.
  3. El concurs no pot infringir ni fomentar que s'infringeixin els drets de tercers, així com tampoc no pot fomentar la participació en activitats il·legals.
  4. No pots demanar als espectadors que et cedeixin tots els drets de la seva participació, ni que te'n transfereixin la propietat.
  5. La participació en el teu concurs ha de ser sense cost econòmic (no t'oblidis de consultar la legislació local sobre sortejos).
  6. Ni tu ni cap tercer no podeu manipular les mètriques del servei de YouTube per falsejar la implicació real dels espectadors amb aquest servei. Aquestes mètriques inclouen el nombre de visualitzacions, de m'agrades, de no m'agrades o de subscriptors.
  7. No pots associar ni afiliar YouTube al teu concurs sense el seu consentiment previ per escrit. Aquesta regla vol dir, per exemple, que no pots indicar explícitament que YouTube ha promocionat el teu concurs o que hi està involucrat de cap manera, ni fer res que ho suggereixi.

II. Les regles oficials del teu concurs:

1. Has de tenir un conjunt de regles oficials que:
    a. Incloguin enllaços a les directrius de la comunitat de YouTube i indiquin que els participants que no les compleixin seran desqualificats.
    b. Incloguin totes les comunicacions que exigeixen les lleis, regles i normatives federals, estatals i locals aplicables, incloses les sancions dels Estats Units.
    c. Compleixin totes les condicions del servei de YouTube.
  2. El teu concurs i els premis que s'hi atorguin han de complir el que s'indiqui a les teves regles oficials.
  3. Ets responsable de les teves regles i de tots els aspectes relacionats amb la gestió del concurs.
  4. Les teves regles han d'indicar clarament que YouTube no patrocina el teu concurs i exigir que els espectadors alliberin YouTube de qualsevol responsabilitat relacionada amb el teu concurs.
  5. Has d'incloure un avís de privadesa de conformitat amb la llei a les teves regles oficials. Aquest avís ha d'explicar com faràs servir totes les dades personals que es recullin pel concurs, i ho hauràs de complir.

Exempció de responsabilitat: la informació anterior no representa cap assessorament legal, ja que no som els teus advocats. La donem amb finalitats informatives i et suggerim que t'assessoris a la teva jurisdicció per dur a terme un concurs legalment.