Skapa ett konto på YouTube

Du måste skapa ett Google-konto för att logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Komma igång | Hur och varför du ska logga in på YouTube och skapa en YouTube-kanal

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

1. Öppna YouTube.
  2. Klicka på Logga in längst upp till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Välj Åt mig själv eller Att hantera mitt företag med.
När du har loggat in på YouTube med ditt Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal på ditt konto. Med en YouTube-kanal kan du ladda upp videor, lämna kommentarer och skapa spellistor.