Skapa ett konto på YouTube

Du måste skapa ett Google-konto för att logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Komma igång | Hur och varför du ska logga in på YouTube och skapa en YouTube-kanal

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger .
  3. Tryck på Logga in.
  4. Tryck på Lägg till konto Zooma in.

Om du redan är inloggad med ett Google-konto men vill skapa ett nytt:

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger .
  3. Tryck på Lägg till konto Zooma in.
När du har loggat in på YouTube med ditt Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal på ditt konto. Med en YouTube-kanal kan du ladda upp videor, lämna kommentarer och skapa spellistor.