Skapa ett konto på YouTube

Du måste skapa ett Google-konto för att logga in på YouTube. Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på kontoikonen längst upp till höger.
  3. Tryck på Logga in.
  4. Lägg till ett konto genom att trycka på plusikonen Zooma in.

Om du redan är inloggad med ett Google-konto men vill skapa ett nytt konto:

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på kontoikonen längst upp till höger.
  3. Tryck på Byt konto.
  4. Tryck på Lägg till konto Zooma in.
När du har loggat in på YouTube med ditt Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal på ditt konto. Med en YouTube-kanal kan du ladda upp videor, lämna kommentarer och skapa spellistor.