Skapa ett konto på YouTube

Skapa ett Google-konto och logga in på YouTube:

Android

Tryck på och öppna Logga in. Skapa ett Google-konto genom att trycka på Lägg till konto och sedan på Nytt.

Dator
  1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet på YouTube.
  2. Klicka på Skapa konto.
Mobilwebbplats
  1. Öppna en webbläsare och besök YouTubes mobilwebbplats.
  2. Tryck på guiden och öppna Logga in.
  3. Välj Skapa ett konto.
iOS

Det går för närvarande inte att skapa ett Google-konto i YouTubes iOSapp. Men du kan följa anvisningarna och skapa ett Google-konto på mobilwebbplatsen.

Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik. YouTube kan också rekommendera videoklipp utifrån din visningshistorik, dina gilla-markeringar och dina prenumerationer.

Om du vill ladda upp videoklipp, skriva kommentarer eller skapa spellistor kan du skapa en kanal på ditt konto.