Registrera dig för ett konto på YouTube

Om du inte har ett Google-konto kommer du igång så här:

Skapa ett Google-konto på datorn

1. Klicka på Logga in längst upp till höger på YouTube på datorn.
  2. Klicka på Skapa konto och skapa ett nytt Google-konto genom att ange grundläggande information. Du uppmanas att skapa ett Google-användarnamn när du registrerar dig. Det här är bara din nya Gmail-adress. Det blir inte ditt offentliga namn på YouTube.
  3. När du har skapat Google-kontot klickar du på Tillbaka till YouTube.

YouTube-appen i Android

Tryck på Meny och öppna Logga in. Tryck på Lägg till konto och sedan på Nytt för att skapa ett Google-konto.

YouTube-appen i iOS

Det är för närvarande inte möjligt att skapa ett Google-konto i iOS YouTube-app. Besök m.youtube.com i mobilwebbläsaren om du vill skapa ett Google-konto.

I YouTubes mobilwebbapp

Tryck på guiden och öppna Logga in. Välj Skapa ett konto.

När du har registrerat dig på YouTube kan du använda olika funktioner på YouTube som Gilla, Prenumerera, Favoriter, Titta senare och Visningshistorik. Dessutom kan YouTube skräddarsy rekommendationer på videoklipp åt dig utifrån vilka videoklipp du gillat och vad du prenumererar på.

Om du vill ladda upp egna videoklipp, kommentera videoklipp eller skapa spellistor kan du skapa en kanal.