Skapa ett konto på YouTube

Skapa ett Google-konto så kan du logga in på YouTube. Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik. YouTube kan också rekommendera videoklipp utifrån din visningshistorik, dina gilla-markeringar och dina prenumerationer.

1. Besök youtube.com.
  2. Klicka på Logga in uppe till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
Om du vill ladda upp videoklipp, skriva kommentarer eller skapa spellistor kan du skapa en kanal på ditt konto.