Skapa ett konto på YouTube

Skapa ett Google-konto och logga in på YouTube:

Android

Tryck på menyn och Logga in. Skapa ett Google-konto genom att trycka på plustecknet bredvid Konton .

Dator
  1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet på YouTube.
  2. Klicka på Skapa konto.
Mobilwebbplats

Tryck på menyn och Logga in. Skapa ett Google-konto genom att trycka på plustecknet bredvid Konton .

iOS

Det går för närvarande inte att skapa ett Google-konto i YouTubes iOS-app. Men du kan följa anvisningarna och skapa ett Google-konto på mobilwebbplatsen.

Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik. YouTube kan också rekommendera videoklipp utifrån din visningshistorik, dina gilla-markeringar och dina prenumerationer.

Om du vill ladda upp videoklipp, skriva kommentarer eller skapa spellistor kan du skapa en kanal på ditt konto.