Opprett en konto på YouTube

For å kunne logge på YouTube må du opprette en Google-konto. Med en Google-konto får du tilgang til mange YouTube-funksjoner, inkludert Liker, Abonner, Se senere og seerloggen.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Gå til YouTube.
  2. Klikk på Logg på øverst til høyre.
  3. Klikk på Opprett konto.
  4. Velg For meg selv eller For å administrere bedriften min.
Når du har logget på YouTube med Google-kontoen din, kan du opprette en YouTube-kanal på kontoen din. Med en YouTube-kanal kan du laste opp videoer, legge igjen kommentarer og lage spillelister.