Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals likes, abonnementen, de afspeellijst 'Later bekijken' en de kijkgeschiedenis.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op het accountpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Inloggen.
  4. Tik op Account toevoegen Inzoomen.

Als je al bent ingelogd met een Google-account maar een nieuw account wilt maken:

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op het accountpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Van account wisselen.
  4. Tik op Account toevoegen Inzoomen.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met een YouTube-kanaal kun je video's uploaden, reacties achterlaten en afspeellijsten maken.