Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals likes, abonnementen, de afspeellijst 'Later bekijken' en de kijkgeschiedenis.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op het accountpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Inloggen.
  4. Tik op het pluspictogram Inzoomen om een account toe te voegen.

Als je al bent ingelogd met een Google-account maar een nieuw account wilt maken:

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op het accountpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Van account wisselen.
  4. Tik op Account toevoegen Inzoomen.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met een YouTube-kanaal kun je video's uploaden, reacties achterlaten en afspeellijsten maken.