Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals likes, abonnementen, de afspeellijst 'Later bekijken' en de kijkgeschiedenis.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Ga naar YouTube.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Klik op Account maken.
  4. Kies Voor mezelf of Voor het beheren van mijn bedrijf.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met een YouTube-kanaal kun je video's uploaden, reacties achterlaten en afspeellijsten maken.