Een account maken op YouTube

Maak een Google-account om in te kunnen loggen op YouTube. Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals vind-ik-leuks, abonnementen, Later bekijken en Kijkgeschiedenis. YouTube kan je ook video's aanraden op basis van je kijkgeschiedenis, vind-ik-leuks en abonnementen.

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Klik op Account maken.
Je kunt een kanaal maken met je account om video's te uploaden, reacties te plaatsen en afspeellijsten te maken.