Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies, zoals likes, abonnementen, de afspeellijst 'Later bekijken' en de kijkgeschiedenis.

1. Ga naar youtube.com.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Klik op Meer opties > Account maken.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met een YouTube-kanaal kun je video's uploaden, reacties achterlaten en afspeellijsten maken.