YouTube-tilin luominen

Tarvitset Google-tilin, jotta voit kirjautua sisään YouTubeen. Google-tilillä voi käyttää monia YouTuben toimintoja, kuten tykätä sisällöstä, tilata kanavia, tarkastella katseluhistoriaa ja merkitä videoita myöhemmin katsottavaksi.

Aloittaminen | Miten ja miksi YouTubeen kannattaa kirjautua ja luoda YouTube-kanava

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

1. Siirry YouTubeen
  2. Klikkaa näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa Luo tili.
  4. Valitse Itselleni tai Yritystoiminnan pyörittämiseen.
Kun olet kirjautunut YouTubeen Google-tilillä, voit luoda YouTube-kanavan. YouTube-kanavan avulla voi ladata videoita, lisätä kommentteja ja luoda soittolistoja.