YouTube-tilin luominen

Luo Google-tili YouTube-kirjautumista varten. Google-tilillä voit käyttää monia YouTuben toimintoja, kuten tykätä julkaisuista, tilata kanavia, tarkastella katseluhistoriaa ja merkitä videoita myöhemmin katseltavaksi. YouTube voi lisäksi suositella sinulle videoita katseluhistoriasi, tykkäämiesi videoiden ja tilaamiesi kanavien mukaan.

1. Siirry osoitteeseen youtube.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Luo tili.
Voit luoda tilillesi kanavan, jolloin voit ladata videoita, lisätä kommentteja tai luoda soittolistoja.