Opret en konto på YouTube

For at logge ind på YouTube skal du oprette en Google-konto. Med en Google-konto kan du bruge mange YouTube-funktioner, bl.a. Like, Abonner, Se senere og Afspilningshistorik.

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

1. Gå til YouTube.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Opret konto.
  4. Vælg Til mig selv eller Til min virksomhed.
Når du har logget ind på YouTube med din Google-konto, kan du oprette en YouTube-kanal på din konto. Med YouTube-kanaler kan du uploade videoer, skrive kommentarer og oprette playlister.