Crear un compte a YouTube

Per iniciar la sessió a YouTube, cal que creïs un Compte de Google. D'aquesta manera, podràs utilitzar moltes funcions de YouTube, com ara fer clic a M'agrada, subscriure't a canals, afegir vídeos a Visualitza més tard i consultar l'historial de visualitzacions.

Introducció | Com pots iniciar la sessió a YouTube i crear un canal de YouTube i per què

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. A la part superior dreta, toca la foto de perfil .
  3. Toca Inicia la sessió.
  4. Toca Afegeix un compte Apropa.

Si ja has iniciat la sessió amb un Compte de Google, però vols fer-ho amb un altre:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. A la part superior dreta, toca la foto de perfil .
  3. Toca Afegeix un compte Apropa.
Un cop hagis iniciat la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google, podràs crear un canal de YouTube al compte. Els canals de YouTube et permeten penjar vídeos, deixar comentaris i crear llistes de reproducció.