Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account kun je veel YouTube-functies gebruiken, zoals liken, abonneren, later bekijken en kijkgeschiedenis.

Aan de slag | Hoe en waarom inloggen bij YouTube en een YouTube-kanaal maken

Abonneer je op het YouTube Creators-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik rechtsboven op de profielfoto .
  3. Tik op Inloggen.
  4. Tik op Account toevoegen Inzoomen.

Volg deze stappen als je al bent ingelogd met een Google-account, maar een nieuw account wilt maken:

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Tik op Account toevoegen Inzoomen.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met YouTube-kanalen kun je video's uploaden, reacties achterlaten en playlists maken.