Skapa ett konto på YouTube

Du måste skapa ett Google-konto för att logga in på YouTube. Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Öppna YouTube.
  2. Klicka på Logga in längst upp till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Välj Åt mig själv eller Att hantera mitt företag med.
När du har loggat in på YouTube med ditt Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal på ditt konto. Med en YouTube-kanal kan du ladda upp videor, lämna kommentarer och skapa spellistor.