Skapa ett konto på YouTube

Du måste skapa ett Google-konto för att logga in på YouTube. Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger .
  3. Tryck på Logga in.
  4. Tryck på Lägg till konto Zooma in.

Om du redan är inloggad med ett Google-konto men vill skapa ett nytt:

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger .
  3. Tryck på Lägg till konto Zooma in.
När du har loggat in på YouTube med ditt Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal på ditt konto. Med en YouTube-kanal kan du ladda upp videor, lämna kommentarer och skapa spellistor.