Een account maken op YouTube

Als je wilt inloggen bij YouTube, moet je een Google-account maken. Met een Google-account kun je veel YouTube-functies gebruiken, zoals liken, abonneren, later bekijken en kijkgeschiedenis.

Aan de slag | De voordelen van inloggen bij YouTube en hoe je een YouTube-kanaal maakt

Abonneer je op het YouTube Creators-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

1. Ga naar YouTube.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Klik op Account maken.
  4. Kies Voor mezelf of Voor het beheren van mijn bedrijf.
Nadat je hebt ingelogd bij YouTube met je Google-account, kun je een YouTube-kanaal maken voor je account. Met YouTube-kanalen kun je video's uploaden, reacties achterlaten en playlists maken.