Översikt över adressverifiering (pinkod)

För att kunna skydda ditt konto kräver Google att du verifierar din betalningsadress innan vi kan göra utbetalningar till dig.

Så fungerar adressverifiering

Address verification timeline, described in text, below.

1. Du anger din betalningsadress i AdSense när du aktiverar kontot.
  2. När dina intäkter når verifieringsgränsen skickar Google en unik sexsiffrig pinkod till din betalningsadress via internationell standardpost. Google tillhandahåller inget spårningsnummer för pinkoden, så se till att din betalningsadress kan ta emot vanlig post.
    Obs! Om vi har bett dig verifiera din identitet skickar vi ingen pinkod förrän du har gjort det.
  3. Det tar vanligtvis tre veckor för pinkoden att komma fram. Om du inte har fått pinkoden efter tre veckor kan du begära en ny pinkod.
  4. Så här verifierar du din betalningsadress direkt när du får din pinkod via post:
    1. Logga in på ditt AdSense-konto.
    2. Klicka på Betalningar följt av Kontrollera verifiering.
    3. Skriv pinkoden exakt så som den visas i brevet.
      Obs! Om du anger fel pinkod tre gånger slutar kontot att visa annonser.
    4. Klicka på Skicka.

Din betalningsadress har nu verifierats. Du får betalt när ditt saldo når utbetalningsgränsen, förutsatt att det inte finns några spärrar i ditt konto och att du följer programpolicyerna för AdSense.

Tidsplan för adressverifiering

Du har fyra månader på dig att slutföra adressverifieringen från det datum då pinkoden genereras. Om du inte har verifierat din betalningsadress efter fyra månader slutar vi visa annonser på dina sidor.

Om vi inte kan verifiera adressen på grund av bedräglig aktivitet som är kopplad till adressen

Om adressen du har angett har kopplats till bedräglig aktivitet måste du ändra betalningsadressen till en ny, giltig postadress där du kan få din pinkod. Den nya adressen måste vara en annan än den tidigare adressen.

När den nya adressen har verifierats kan du begära en pinkod:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Betalningar följt av Kontrollera verifiering.
  3. Klicka på Skicka pinkod igen.
Obs! Om du inte kan ange en giltig betalningsadress slutar vi att visa annonser på din webbplats.

Har du problem med pinkoden?