Endre tilgangsinnstillingene for videoer

Oppdater tilgangsinnstillingene for videoen din for å kontrollere hvor den kan vises, og hvem som kan se den.

Endre tilgangsinnstillingene for videoer

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. Hold markøren over videoen du vil oppdatere. Velg Direkte-fanen for å se direktesendingene du har lastet opp.
  4. Klikk på nedoverpilen under «Synlighet», og velg deretter Offentlig, Privat eller Ikke oppført.
  5. Lagre.

Se hvordan du endrer tilgangsinnstillingene for videoer

Ta en titt på denne videoen fra TeamYouTube-kanalen for å se hvordan du endrer tilgangsinnstillingene for videoer.

What are video privacy settings on YouTube?

Om tilgangsinnstillingene

Offentlige videoer

Offentlige videoer er synlige for alle YouTube-brukere. De kan også deles med alle som bruker YouTube. De blir publisert på kanalen din når du laster dem opp, og er synlige i søkeresultater og lister over relaterte videoer.

Private videoer

Private videoer og spillelister er bare synlige for deg og brukerne du velger. De private videoene dine er ikke synlige for andre som går til «Videoer»-fanen på kanalsiden din. De vises heller ikke i søkeresultater på YouTube. YouTube-systemene og menneskelige evaluerere kan gjennomgå private videoer med tanke på egnethet for annonser, opphavsrett og andre mekanismer som forhindrer uriktig bruk.

Slik deler du en privat video:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Hold markøren over ALTERNATIVER , og velg Del privat.
  5. Skriv inn e-postadressene til folk du vil dele videoen din med, og velg deretter LAGRE.

Kommentarer er ikke tilgjengelig for private videoer. Hvis du vil tillate kommentarer på en video som ikke er offentlig tilgjengelig, kan du endre tilgangsinnstillingen til Ikke oppført.

Ikke-oppførte videoer

Ikke-oppførte videoer og spillelister kan ses og deles av alle som har tilgang til linken. De ikke-oppførte videoene dine er ikke synlige for andre som besøker «Videoer»-fanen på kanalsiden din. De vises heller ikke i søkeresultater på YouTube med mindre noen legger dem til i en offentlig spilleliste.

Du kan dele nettadressen til en ikke-oppført video med andre brukere. De du deler videoen med, trenger ikke Google-konto for å kunne se den. Alle som har linken, kan også dele den videre.

Funksjon Privat Ikke oppført Offentlig
Kan dele nettadressen Nei Ja Ja
Kan legges til i en kanalmodul Nei Ja Ja
Dukker opp i søk, beslektede videoer og anbefalinger Nei Nei Ja
Legges ut på kanalen din Nei Nei Ja
Dukker opp i abonnentfeeden Nei Nei Ja
Kan kommenteres Nei Ja Ja