Videon tietosuoja-asetusten muuttaminen

Päivitä videosi yksityisyysasetukset määrittääksesi, missä video näkyy ja kuka voi katsella sitä.

Tietoja yksityisyysasetuksista

Julkiset videot

Julkiset videot ovat kaikkien YouTube-käyttäjien nähtävillä. Niitä voidaan myös jakaa kaikille YouTuben käyttäjille. Lataamasi julkiset videot lisätään kanavallesi, ja ne näkyvät hakutuloksissa ja aiheeseen liittyvissä videoissa.

Yksityiset videot

Yksityiset videot ja soittolistat näkyvät vain sinulle ja valitsemillesi käyttäjille. Yksityiset videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät myöskään näy YouTuben hakutuloksissa.

Yksityisen videon jakaminen:

1. Avaa videonhallintaohjelma Creator Studion perinteisessä versiossa.
  2. Etsi jaettava video ja valitse Muokkaa.
  3. Valitse avattavasta Tietosuoja-asetukset-valikosta Jaa.
  4. Lisää niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, joille haluat jakaa videon, ja valitse sitten OK.

Kommentit eivät ole saatavilla yksityisissä videoissa. Jos haluat sallia kommentoinnin videossa, joka ei ole julkisesti saatavilla, muuta yksityisyysasetus piilotetuksi.

Piilotetut videot

Piilotettuja videoita ja soittolistoja voivat katsoa ja jakaa kaikki linkin saaneet käyttäjät. Piilotetut videot eivät näy käyttäjille kanavasivusi Videot-välilehdellä. Ne eivät näy YouTuben hakutuloksissa, ellei niitä lisätä julkisiin soittolistoihin.

Voit jakaa piilotetun videon URL-osoitteen toisille käyttäjille. Videoiden katselu ei edellytä Google-tiliä. Kuka tahansa linkin tietävä voi myös jakaa videon eteenpäin.

Ominaisuus Yksityinen Piilotettu Julkinen
URL-osoite voidaan jakaa Ei Kyllä Kyllä
Voidaan lisätä kanavaosioon Ei Kyllä Kyllä
Näytetään hakutuloksissa, aiheeseen liittyvissä videoissa ja suosituksissa Ei Ei Kyllä
Julkaistaan kanavallasi Ei Ei Kyllä
Näytetään tilaussyötteessä Ei Ei Kyllä
Videota voidaan kommentoida Ei Kyllä Kyllä